مشاوره حقوقی رایگان - تهعد نامه هیئت مدیره

سلام روز بخیر
بنده یه مدت دو سالی هست عضو هیئت مدیره شرکتی به عنوان مدیر عامل انتخاب شدم و این مسئولیت کاملا صوری هست میخواستم بدونم در تعهد نامه چه متنی رو ذکر کنم که دچار مسئولیتی در قبال ضرر و زیان مشکلات مالیاتی نباشم .

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با قبول سمت تکالیف و تعهدات بر عهده شما خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت سازمان امور مالیاتی و دارایی شما را مسئول خواهند شناخت و صوری یا غیرصوری بودن موثر در مقام نیست مگر بین خود شرکا و هیئت مدیره شما توافقنامه تنظیم کنید که متعهد به جبران خسارت به شما گردند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
تعهد نامه تنظیم شده بین شما مانع پیگیری اداره مالیات و باعث سلب مسئولیت شما نیست
اگر اعتماد ندارید استعفا دهید