مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خواهر دو قطبی

سلام من 15 سال سن دارم و چند تا خواهر بزرگتر از خود دارم
پدرم به دلیل کار چند ماهی یکبار به خانه می آید و خواهر بزرگم ازدواج کرده و جدا زندگی میکند
خواهر کوچکم نیز( از من بزرگتر هست) دانشگاه میرود و چند وقت یکبار به خانه می آید
یعنی اکثر اوقات فقط من و مادرم خانه هستیم
یکی از خواهرام تمام خانواده را بیچاره کرده
مادر و پدر من سنشان بالاست
خواهرم در شهری دیگر مستقل زندگی میکند اما چند وقت یکبار پیش ما می آید
هر وقت که می آید همه را مخصوصا مادرم را اذیت میکند و مورد ضرب و شتم قرار میدهد
آبروی ما را جلوی تمام همسایگان برده
برای مساعل بسیااار کوچک دعوا راه می اندازد و فحش ها به شدت رکیک میدهد
و همچنین به شدت آدم حسودی است و چشم دیدن هیچ چیز را ندارد مثلا وقتی یکی از خواهر هام خودش ماشین خرید از روی حسودی به او تهمت میزد
هر وقت که می آید میگوید فلان یخچال را باید به من بدهید یا برای مثال مادرم را تهدید میکنه که طلا هایش را به او بدهد
ما فکر میکنیم که دو قطبی و معتاد است
مادرم حریفش نمیشود و من هم اگر دخالت کنم آبرویمان را پیش همسایگان می‌برد
حاضر به رفتین پیش روان پزشک هم نمیشود
بار ها من و اعضای خانواده ام را تهدید به قتل کرده
من رو تهدید میکنه که وقتی خانه نیستم کتاباهایم را پاره میکنه و لباس هایم را آتش میزنه
مادرم هر روز به خاطر کارهایش گریه میکند
همچنین خواهر متاهلم را تهدید میکند که زندگی اش را خراب کند
خیچ حیایی ندارد و همه نوع فوشی به اعضای خانواده میدهد
خیلی وقت ها با چاقو مادرم و خواهرانم را تهدید میکند
میشه لطفاً راهنمایی کنید از چه راهی می توان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در تکمیل راهنمایی سایر همکاران دقت داشته باشید که هنگام وقوع حادثه نیز به پلیس زنگ بزنید و گزارش تهیه کنید.