مشاوره حقوقی رایگان - گواهی فوت برای انحصار وراثت

با سلام جهت اخذ انحصار وراثت از دفتر قضایی یکی از مدارک خواسته شده گواهی فوت پدر و مادر متوفی هست در صورتی که پدر و مادر متوفی در دهه 20 و 30 فوت شدند و متوفی 86 ساله بودن. با این وجود باز هم ارائه آنها الزامیست یا استثنا وجود دارد؟ در صورت الزام از کجا تهیه شود؟ با اینکه هیچگونه اطلاعات شناسنامه ای از پدر و مادر متوفی در دسترس نیست.!

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

الزامی است و باید از اداره ثبت احوال یک نسخه را دریافت نمائید

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

می توانید از سنگ قبرشان عکس تهیه کنید و پیوست دادخواست حصر وراثتتان نمایید.