مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک پس از چهل سال

سلام
پدرمان حدود سال 58 فوت نمود در آن دوران من یک دختر دوازده ساله بودم کل وراث ما دو برادر پناهم دوتا خواهر هستیم در کل چهار نفر هستیم الان
در آن دوران بعد فوت پدرم فامیلا نشستن و صورت اموال گرفتن (آن چیز هایی که در منزل بود) و بعد به ما تحویل دادن ‌از ما امضا گرفتن
حال در صورتی که پدرم 9 قطعه زمین داشت برادران ما یک قطعه بی ارزش را به منو خواهرم دادن تا ما کشت و برداشت کنیم و بقیه زمین ها و خانسرا رو خودشون گرفتن و دیگر برگه ای به عنوان تقسیم مال ننوشتن که اسامی زمین ها در آن برده شده باشد و حالا با گذشت این همه سال من ‌خواهرم درخواست مال و زمین از دو برادرمان داریم یعنی در طی سال ها به اینها گوش زد میکردیم ولی آنها پشت گوش میانداختن ‌من خواهرم رفتیم برای شکایت که به ما گفتن باید مراحل حصر وراثت طی شود وارد ما گواهی فوت پدر را خواستن پول نداشتیم و به ثبت احوال منطقه مراجعه کردیم آنجا به ما برگه فوت دادن با مشخصات کامل اما ( تاریخ فوت نامعلوم ) نوشته شده ولی پدرم سال 58 فوت کرد ‌آنها تاریخ ثبت فوت را سال 74 زدند و به ما گفتن چون کسی از خوانواده شما برای فوت نیامده بود و خود ثبت احوال در این تاریخ ثبت کرد و حال ما با این برگه فوت مراحل حصر وراثت را انجام دادیم با تاریخ ثبت فوت سال 74 و با تمام مراحل و روز نامه کردن حصر وراثت را گرفتیم ‌حالا شکایت تقسیم ماترک پدرم را دادیم و دادگاه دو جلسه برگزار شد و برادرانمان نیامدند و از طرف دادگاه آمدن زمین ها را ملاحظه کردن و کروکی آنها را دریافتن و در نهایت در جلسه سوم آنها هم شرکت کردند ولی قاضی رای را صادر کرد که کل زمین ها مزایده و فروخته شود ‌مبلغ آن بین وراث تقسیم گردد حالا بیست روز به آنها فرصت اعتراض داده ‌آنها حالا متوجه شدند که تاریخ فوتی که آنجا نوشته درست نیست و دارن استشهادیه بنا به این ما تاریخ فوت را جعل کردیم که پدرشان سال 58 فوت کرد آنها سال 74 لحاظ کردند و استشهادیه دیگری که ما الان چهل سال در این زمین ها داریم کشت و کار میکنیم و مردم ما را مالک زمین میدانند
خواستم بدانم با تهیه ی این استشهادیه ها چه چیزی پیش میایید ودر چه صورت رای تغییر پیدا میکند
آیا این کار ایشان به رای دادگاه که فعلا به نفع ما هست لطمه ای وارد خواهد کرد یا خیر
ممنونم از شما که پاسخگو باشید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرگواهی فوت پدررا کهنوشته شده درسال74فوت کرده راقبول داشته باشید.تصرف برادران درزمین مذکورمربوط به سالهاقبل ازسال74بوده یعنی فرض براین میشه که درزمان پدرتصرف کردندوپدربه آنها بخشیده درنتیجه,جزو ارثیه محسوب نمیگرددبهتراست اول گواهی فوت را ازطزیق قانونی اصلاح کنید وسپس تقسیم ترکه پیگیرشوید والا رای مذکورنقضمی گردد