مشاوره حقوقی رایگان - گواهی فوت برای انحصار وراثت

با سلام و احترام
همسر بنده سال 58 شهید شدن
و تمام مدارک، شناسنامه و گواهی فوت و ...دست خواهرشه و من هیچ مدرکی ندارم
به تازگی برای اثبات زوجیت اقدام کردم تا حقوق شهید به من برسد ولی امروز در دادگاه گفتن که باید گواهی انحصار وراثت بیاری!!
آیا گواهی فوت همسرم رو که ثبت رسمی نیستم ولی شهود دارم که همسرم بوده
به من میدهند؟
ثبت احوال به من جواب میدهد یا باید حتما شناسنامه شهید باشد؟یا خواهر برادرش حتما باشند؟
سپااس

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا وقتی زوجیت شما در دادگاه ثابت نشده نمی توانید نام خود را به عنوان همسر در گواهی انحصار وراثت قید کنید پس از اخذ حکم اثبات نکاح می توانید گواهی انحصار وراثت را اصلاح نمایید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله میتوانید به عنوان ذیتفع اقدام به درخواست انحصار وراثت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر بدون ارائه مدرک زوجییت به شما نمی دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق ثبت احوال پیگیری کنید