مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

سلام خدمت وکلای گرامی
من درخواست نفقه دادم. برام پیام امده که در تاریخی که نوشتن در شورای حل اختلاف حاضر بشم. جلسه اول هست. میخواستم بدونم در جلسه اول شورا چه سوالایی میکنن و از چه مواردی باید صحبت کنم؟ هیچ تجربه و اطلاعاتی ندارم اگر ممکنه کمکم کنید.

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام.سوالات در خصوص متن دادخواست شما از جمله اینکه زوج از چه تاریخی به شما نفقه نداده وادله زوج از جمله رسید های بانکی و فاکتورهای خرید بررسی قرار میگیرد و هم چنین ممکن است زوج متقابلا در دادگاه خانواده دادخواست تمکین مطرح نموده باشد و این موضوع نیز بررسی و مورد سوال قرار گیرد در نهایت ،در صورت عدم هر یک از این حالات ،زوجین بر میزان مبلغ نفقه توافق نمایند و درصورت عدم توافق ،تعیین مبلغ نفقه به کارشناس رسمی در این خصوص ارجاع میگردد و باید هزینه کارشناسی پرداخت گردد. انشالله موفق و پایدار باشید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره هر سوالی کردند صادقانه پاسخ بدید و اگر پاسخ سوال را نمیدانید بگویید نمی دانم.به حر حال سوالات در زمینه ای هست که شما راجع بهش اطلاع دارید.