مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلاق توسط زوجه

سلام.این سوال رو بعنوان زوج (شوهر) ازتون میپرسم خانم(زوجه)خونه رو خودش ترک کرده و خونه پدری رفته والان یک سال و نیم گذشته از زیر یک سقف زندگی کردنمون از نظر قانونی در دادگاه ناشزه اعلام شده و از اون 12 بند حق طلاق در قباله رو هم شامل حال من خدا رو شکر نمیشه و بعد اینهمه کشمکش بازم قلباً دوسش دارم چون میدونم داره به بیراه میرهو بعد امدن حکم مهریه و اعسار و در حال پرداختشم هستم بصورت پیش قسط که پرداخت شده و اقساط سالانه که باید در وقتش پرداخت بشه نفقه که بعد ناشزه تعلق نگرفت و اجرت المثل هم داره ماهانه پرداخته میشه.نکته چون همسرم(زوجه) خودش کارمند دادگستری هست میگه من طلاقم و ازت میگیرم.و احتمالا بدلیل تجربه کاری و داشتن ارباب رجوع و قضات و مشورت گرفتن شروع کرده که از این رو من( کراهت پیدا کردم )نسبت به این مرد و دیوان اشنا داره وبا رابطی تا کارشو رسیدگی کنه.هم خودش در دادگاه و هم دیوان توسط وکیل.در ضمن اجراء تمکینم زدم بازم تمکین نکرده.حالا بگین چیکار کنم که خودش نتون دست به همچین عمل(طلاق)بزنه؟؟؟خوهشا دقیق ج بدی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باعنایت به توضیحات شما، احتمال موافقت دادگاه با طلاق ایشان بسیار کم است.