مشاوره حقوقی رایگان - مدرک قابل استناد و قانونی برای کالای فروخته شده چیست؟

سلام
خیلی ممنونم از اینکه این فرصت خوب و رایگان رو برای ما مهیا کردید
من یک تولید کننده هستم و گاها به خریداران، کالایم را به صورت مدت دار میفروشم و در قبال آن چک و ... دریافت نمی کنم.
چه سند یا اسنادی را می توانم از خریدار دریافت کنم تا در آینده به مشکل برنخورم و در صورت لزوم بتوانم با دست پر به مراجع قضایی مراجعه کنم؟ در صورت امکان چند مورد را توصیه بفرمایید.
با تشکر