مشاوره حقوقی رایگان - بهترین سند قانونی در قبال کالای معامله شده چیست؟

سلام
سپاسگزارم که این شرایط و فرصت را برای ما مهیا کردید تا سوالات خود را بپرسیم.
من یک تولید کننده هستم و گاها کالایم را بدون اخذ سندی (اعتمادی) به همکاران و خریدارانم تحویل میدهم. چه سند یا اسنادی میتوانم در قبال کالایم دریافت کنم تا در روز مبادا به مشکل برنخورم و با دست پر به مراجع قضایی/قانونی مراجعه کنم.
لطفا در صورت امکان چند مورد رو توضیح دهید.
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به نحوه معاملات و کسب کارخویش بصورت اختصاصی بهتراست قرارداد حقوقی دقیقی تنظیم و امضای خریداران را اخذ نمایید تا درصورت بروز مشکل بتواند راهگشا باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم از طریق وکیل قراردادی تنظیم نمایید و هنگام تحویل قرارداد را طرفین امضا کنند