مشاوره حقوقی رایگان - خانومو پدر مادرش نمیزارن ببینمش عقد کردیم 8ماه

سلام خسته نباشید پدر مادر خانومم نمیزارن من خانومو ببینم یا جای باهم بریم یا شبی بمونیم جایی میگن خونه بگیر سند و به ما نشون بده بعد عروسیتو بکن سند بده بد بیا ببر دخترو نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید منو با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بعد از عقد رسمی ایشون دیگه همسر شما هستند منتها طبق قانون شما باید حداقل یه سقفی تهیه کنین و نفقه پرداخت کنین.بعد دست همسرتون رو بگیرید باهم برید زندگی کنید.مادامی که شما منزل مشترک تهیه نکردید و همسرتان بالاجبار ساکن منزل پدرشان هست لاجرم این دخالتها هم خواهد بود.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دوست عزیز باتوجه باینکه خانواده همسرتان سنتی بوده وطبق رسومات خود معتقدند باید جشن ازدواج بگیرید بهتراست سمابرای رفع مشکلات بادی, هنین کار را انجام دهید