مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام. ماشین بنده که تعویض پلاک نشده بوده به علت چک برگشتی صاحب پلاک در شهر جهرم توقیف شده. چک رو از حل اختلاف تهران پیگیری و حکم توقفی هم از راهور تهران صادر شده. خوب بنده رضایت گرفتم و از اجرای احکام نامه رفع توقیف دارم. برگشتم جهرم و پلیس راهور جهرم میگه باید راهنمایی رانندگی تهران رفع توقیف میکردی. راهی هست که دوباره نیام تهران و از شهرستان ازادش کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
به طور معمول رفع توقیف بایستی از همان ارگانی که توقیف صورت گرفته انجام شود در خصوص موضوع شما با توجه به اینکه ارگان یکی هست ممکن هست از طریق راهور شهرستان با مکاتبه این امکان فراهم آید . در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل دادگستری استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
پلیس کاملا صحیح گفته و می بایست به پلیس راهور تهران مراجعه کنید