مشاوره حقوقی رایگان - سند روستایی

پدر بنده یک مقدار زمین در روستا از فردی خریداری نموده که دارای سند بوده وان شخص نیز از کسی دیگر خریده که سند اصلی بنام او بوده و شخصی که پدرم از او زمین را خریده در قولنامه مشخصات سند را نوشته و در پایین سند هم قید کرده که آن را فروخته است حالا فرزندان طرف فروشنده حاضر ب انتقال سند بنام پدرم نیستند آیا راهی هست که بتوانیم سند بنام بگیریم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. علیه ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند دردادگاه مطرح کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام بله دادخواست اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند ارائه دهید