مشاوره حقوقی رایگان - ندادن سند خانه توسط سازنده

یه ملکی رو از شخصی به صورت پیش خرید ، خریداری کردم . سازنده یکسال با تأخیر خونه رو تحویل داده .... الان ک زمان سند زدن خونه رسیده
جواب نمیده ...
چکاری باید انجام بدم ؟؟
میتونم خسارتی ک بابت دیر تحویل دادن خونه تو قرارداد اومده رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. علیه ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند دردادگاه مطرح کنید.
بله.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
براساس قرارداد می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد، الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به پرداخت خسارت تاخیر تادیه و ... مطرح کنید.
براس مطالبه خسارت ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست بدهید.