مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

دو سال پیش یک معامله ای با سند عادی بین طرفین به صورت شفاعی منعقد گردید و ثمن معامله هم در همان سال به فروشنده پرداخت شده است و بعد از دو سال جهت گرفتن سند مبادرت به انعقاد قرارداد به صورت مکتوب را داریم لذا با این شرایط به چه صورت منعقد گردد که با مشکل حقوقی مواجهه نشویم.و دو طرف با انعقاد قرارداد به صورت کتبی هیچ مشکلی ندارند.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قرارداد شما می‌بایست توسط وکیل تنظیم شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معامله طبق توافقات قبلی طرفین تنطیم ودرآن سابقه توافقات و معامله شفاهی درج گردد.