مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

سلام. سوال نوشته بودم شاید بد توضیح دادم.
3 سال پیش قولنامه صوری نوشته شد بین من و شخصی که شغلش مغازه املاکی بود.
در قولنامه من باغی رو فروختم به املاکی در قبال ان یک چک 50 و ده تومن نقد...تاریخ چک 6 ماه گذشته بود .. متراژ ساختمان . زمین باغ .. شرقی و غربی. ان حدود 2000متر کمتر از قولنامه بود که نوشته شده بود مثلا باغ 1000متر .. ولی در اصل 600 متر بود باغ .. سه امضا خودم زدم به جای دو شاهد و فروشنده .. و ذکر شد کلیه مدارک و کلید باغ تحویل خریدار شد. حال پس از سه سال اومده ادعای مالکیت باغ رو میکنه. در صورتی نه مدرکی بوده نه کلید.
راهکار؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید وکیل بگیرید رد ادعای مالکیت کارتخصصی است

پرسشگر :

سلام. باغ متعلق به خواهرم میباشد و همونطور که گفتم قولنامه (قولنامه دقیق نیست) چک ذکر شده در ان 6 ماه از تاریخش گذشته بوده. و تمام مدارک اصلی باغ نزد خواهرم است..؟

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شمانیتواتید صوری, بودن معانله رااثبات کنید وتقاضای, ابطال معامله کنید درصورتی, که نیاز داشته باشید, میتوانم وکالت شمارابعهده بگیرم

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام باید با همراهی وکیل پیش بروید