مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رابطه نامشروع يا عمل منافي عفت (غير از زنا)

با عرض سلام و خسته نباشید
حدود دوماه پیش در حد چند پیام معمولی ولی صمیمانه بدون الفاظ جنسی با خانوم متاهلی رد و بدل شد. این پروسه نهایتا سه الا چهار روز طول کشید که یکی دو روزش هم پیام ندادم و مجموعا پیامها به ده تا هم نمی‌رسه.
بعد چند روز آخر شب همسر ایشون پیام دادن که حسابتو میرسم و منم گفتم اشتباه گرفتید. بعد از گذشت دوماه ابلاغیه ای برام اومده از طریق عدلیران با عنوان اتهام رابطه نامشروع يا عمل منافي عفت (غير از زنا).
سوالم اینه آیا مرتکب جرم شدم و احتمال محکومیتم وجود داره؟ اگر بله سابقه محسوب میشه؟
در دادگاه چه پاسخی بدم و آیا انکار بکنم که پیامک ها رو خودم دادم و بگم شاید کسی دیگه به موبایلم دسترسی داشته و پیام داده؟ در نهایت پیشنهاد شما چیه؟
با تشکر