مشاوره حقوقی رایگان - خشونت علیه کودک

سلام من یه دختر 14 ساله هستم از کودکی مورد خشونت زیاد قرار گرفتم شکستگی بینی و دست و پا و خونریزی سر و غیره و خشونت های بدتری که من دوست ندارم تعریف کنم و بیشتر از همه کشیدگی موهام که باعث ریزش مو و سردرد های شدید شده انواع فحش ها و تهمت هارو به من میزنه پدر و مادرم از هم جدا شدن می‌خوام برم پیش پدرم زندگی کنم ولی اون هم با این حال که از مادرم جدا شده کلا پیش ما میمونه و انگار نه انگار که جدا شدن و هروقت من به این زنیکه که اسم مادرو یه دوش میکشه حرفی میزنم مورد خشونت بدنی از طرف پدرم میشم مطمئنم اونقدری به رشد عقلی رسیدم که تنهایی زندگی کنم از یک کانال هم درآمد کسب میکنم تمام پول ها و در آمد هامو ازم میگیرن میخام ازشون شکایت کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بااورژانس اجتماعی بدوا تماس بگیرید وموضوع را مطرح کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هنگامی که مورد ضرب و جرح قرار می‌گیرید طوری که متوجه نشوند حتماً با پلیس تماس بگیرید تا پلیس صورتجلسه کند و سپس طرح شکایت کنید از طرف دیگر به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا به موضوع رسیدگی کند