مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اموال متوفی

با سلام
خواهر کوچکم که وکالت نامه ای از مادرم برای انجام امورات روزمره ی او، به دست داشته، از این موقعیت سواستفاده کرده و تمامی پول هایی را که در کارت بانکی وی بوده و باید پس از تقسیم ترکه به ما به ارث می رسیده ، خالی کرده است. این کار را در زمانی که مادرم در قید حیات بوده انجام داده است.
و ضمن اینکه مبلغی خیلی بالایی درون حساب مادرم بوده و خواهرم نمی‌تواند ادعایی داشته باشد که تمامی پول ها را برای مادرم خرج کرده .
از سوی دیگر دوتا از برادرهایم به محض اطلاع از این قضیه و بدون خبر دادن به دیگر وراث، با تهدید به شکایت مخفیانه معالمه ای با او کردند و نصف پول ها را برای خودشان برداشتند و این سه نفر با همدستی هم در در دزدی از اموال و سهم الارث مان، با هم شریک شدند و همه ی پول ها را نزد خود مخفی نمودند‌.
حالا ما چگونه می توانیم این را در دادگاه ثابت کنیم ؟ متاسفانه هیچ مدرکی از ان ها در دست نداریم .
آیا می شود از بانک مرکزی استعلام گرفت و بدین طریق ثابت کنیم که خواهرم پول ها را از حساب مادرم خارج کرده و برای شکایت اقدام کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت تحصیلدمال از طریق نامشروع کنید