مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام اينجانب پارسال يك خودرو پرايد خريدم ، كه فكر ميكردم سند زده ، اما امسال متوجه شدم بخاطر ٣٠٠ هزار تومان سند نزده ، الان هركاري ميكنم نمياد سند بزنه ، دادگاه هم رفتم گفتن ٦٥٠ هزار تومان بايد تمبر براي ٣٠٠ تومان بايد باطل كنيد ، اينجوري مجبورم همون ٣٠٠ تومان رو خودم به ناحق بدم، لطفا بفرماييد راهي دارم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.راه دیگری وجود ندارد.البته الزام به تنظیم سندانتقال شما همراه باخسارات دادرسی باشد نامبرده محکوم به پرداخت هزینهای دادرسی هم می شود وبایدهزینهایی راکه بیان کردید به شما پرداخت نماید