مشاوره حقوقی رایگان - فوت فرد متهم

سلام
بعد از فوت متهم در یک پرونده حقوقی با ضامن پرونده که به شرح ذیل ضمانت نموده است چگونه برخورد می شود.
«اینجانب ضمانت می نمایم چنانچه ایشان ظرف یکماه نپردازد وی را معرفی نمایم و الا کلیه حقوق اینجانب توقیف گردد»

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
این نوشته فقط تعهد به تحویل متهم هست که با فوت نامبرده تعهد هم منتفی می شود و کاری با ضامن ندارند .

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
در پرونده های حقوقی تا قبل از صدور حکم افراد یا خواهان (مطالبه کننده) یا خوانده ( مطالبه شونده) می باشند در پرونده های کیفری موضوع به شکل دیگری خواهد بود.
چنانچه خوانده در پرونده حقوقی فوت نماید خواهان بایستی ورثه وی را مشخص نماید تا به موضوع رسیدگی شود در صورت تشخیص دادگاه مبنی بر صحت قرارداد ضمانت ممکن است حکم به محکومیت ورثه در حدود اموال مورث داده شود .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل دادگستری استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

پرسشگر :

با سلام به متولیان این سایت و عزیزانی که به سوال اینجانب پاسخ دادند
از ایشان تشکر می نمایم
به استحضار می رسانم که اجرای احکام شهرستان نیریز از استان فارس بابت همین ضمانت کلیه حقوق شخص ضامن را توقیف وبه خواهان پرداخت می نماید. و تاکنون به اعتراضات اینجانبان وراث مرحوم پدرمان اقدام موثری انجام نگردیده است

عادل بابایی

عادل بابایی :

نباید صرفا به ظاهر و لفظ نوشته ها اعتنا کرد اینجا کمنظور کفالت است که طرف کفیل شخصی میشود یعنی تعهد می کند او را حاضر کند
طبق قانون در صورت فوت مکفول .کفیل بری می شود ...دادگاه حق چنین کاری ندارد بروید نزد قاضی یا ریس مجتمع

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

قرار سقوط دعوی صادر میشود وباید ورثه انحصار وراثت را بیاورند

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

ضمانت در قبال پرداخت دین شخصی با فوت متهد از بین نمیرود

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در صورت فوت متهم تکلیفی متوجه ضامن نیست چونکه امکان معرفی متهم در فرض مذکور وجود ندارد