مشاوره حقوقی رایگان - الحاق در جعل

چنانچه الحاق دو سطر در انتهای متن یک توافق نامه توسط کارشناسان تایید شده باشد
اولا حتما باید متن الحاق شده به طرف مقابل ضرری وارد کند تا جعل حساب شود یا نه ؟
ثانیا به لحاظ الحاق دو سطر اخر ایا کل متن الحاق شده دارای ارزش و اعتبار قانونی میباشد یا خیر ؟
ممنون میشم تک تک سوالاتم را جواب دهید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
عنصرضرریکی ازعناصرجعل است ولی نه ضررحتمی بلکه ضرربالقوه یعنی اگرنوشته جعلی احتمال ورودضرر رانیز داشته باشد کفایت میکندو ورودضررحتمی شرط نیست
2-خیر فقط بخش جعلی

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه متن وارد شده حاوی مطلبی نباشد که به ضرر طرف مقابل باشد موضوع واجد جنبه کیفری نخواهد بود.اما برای پاسخ قطعی نیاز به اطلاعات و جزییات بیشتری است.نوع سند فرد جاعل و متن مجعول محتوای متن همگی باید مشاهده شود.هر چند الحاق نوشته به یک متنی که قبلا امضا شده است جعل محسوب می شود اما هر الحاقی را نمی توان مصداق جرم جعل محسوب نمود.