مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین مشاع

سلام یک قطعه زمین 6 نفر شریک هستیم 3 نفر سند مشاع داریم آیا برای تفکیک و مشخص کردن قسمتی از زمین به عنوان سهم نیاز به توافق همه اعضاء هست یا اینکه قانون بدون اجازه بقیه اعضا می‌تواند سهم مارا داخل زمین فوق مشخص کند؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله باید تقسیم نامه تنظیم و تقسیم نامه توسط تمام شرکا امضا گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر بخواهید همه از زمین مشاهده نمایید می‌بایست تقسیم نامه بنویسید در غیر این صورت کسی نمی‌تواند بدون رضایت دیگری قسمتی از آن را توقیف نماید