مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در تحویل ملک توسط سازنده

سلام
در دی ماه سال 1400 دو واحد رو از سازنده که با صاحب زمین مشارکت داشت خریدیم
در تیر ماه 1402 اعلام شد که برای تقسیط وام بریم بانک که همسرم نرفتن و پیگیر نشدن
در مهر ماه متوجه شدیم وام 350م تومانی ما شده 410 میلیون ، البته همه ساکنین این مسئله رو متوجه شدن و که چرا هنوز تحویل نگرفتن تقسیط شروع شده
و سود بانکی به صورت درصدی افزایش یافته

الان که نزدیک دی 1402 است ، مراحل نهایی کار رو انجام میده ، با اینکه کلید رو چند روزی هست داده و سعی داره از خریداران واحد ها برگه ای که از تفاهم نامه و مواردی که برای بانک بوده ، امضا و تایید بگیره

3 سوال دارم
1 _ تاخیر در تحویل آپارتمان ( در قرار داد غیر محضری بین مالک و سازنده ذکر شده تحویل 15 ماهه )
با اینکه در قرار داد مشخص شده که ( به مقدار ..... به روز ، .... مبلغ جریمه درصورت تاخیر در پرداختهای مالک در تاریخ تعیین شده به سازنده ، باید پرداخت و محاسبه شود )

2_ پرداخت سود مشارکتی ،که در زمان اواسط کار ساخت و ساز شروع شده تا تحویل کلید و بعد از آن تا تحویل سند ... به عهده خریدار است یا سازنده؟

(در قرار داد مشخص شده سود و وام و خرید اوراق بعهده مالک یا خریدار است)

آیا خریدار یا مالک وقتی از ملک خود استفاده ایی نکرده ... بهره ایی نبرده .... موظف به پرداخت سود مشارکت است؟

3_ آیا میتوان از مقدار وام در قراردادی که ثبت و امضا شده توسط دوطرف ... ایراد گرفت؟
(مبلغ وام 300 تعیین شده بود که زمان اعلام آن ، با اضافه کردن متن پیامک از طرف سازنده مبنی بر اینکه : برای اینکه مبلغ وام 350 م تومان را دریافت کنیم ، باید 90 میلیون تومان برای خرید اوراق به سازنده پرداخت کنیم ... )

بدلیل اینکه سهل انگاری کردم و سال 1400 تمامی پول ملک را تسویه کردم ، مبلغی را برای تحویل کلید و تحویل سند ندارم ،، متاسفانه ، موردی را برای رفع مسائلم ندارم، لطفا راهنماییم کنید به نتیجه ومسیر خوبی برسم.

همسرم همیشه خام حرفها و گفتار چرب سازنده میشود و فقط درخواست سکوت از طرف من میکند که ما همسایه هستیم و چشممان به هم می افتد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر آنچه را که در قرارداد آمده است دادگاه محترم مطابق آن رای صادر می‌نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، لازم است که مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی قرار گیرند. بطور کلی بایستی گفت که دادگاه بر اساس مفاد قرارداد نسبت به صدور حکم اقدام خواهد نمود.