مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت ساخت مسکن با خریدار است یا فروشنده

با سلام و احترام در تاریخ مرداد ماه، یک واحد خریداری نمودم که با پرداخت دوم، کلید واحد تحویل اینجانب شد. مقرر گردید 30 میلیون باقی مانده تا تسویه، با وام روی مسکن باشد. فروشنده می بایست در تاریخ مقرر در محضر حاضر می شد لیکن برای چند نفر خریدار که مشابه بنده بودند سند می زد ولی حضور نداشت یا به قول خودش ساعت یک و نیم همان روز رفته محضر و با بهانه آوردن گفته پول هیچ کدام آماده نیست. الان که یک ماه گذشته از آن تاریخ فروشنده ادعا می کند شرط زدن سند پرداخت سود مشارکت و دیر کرد وام بانک توسط خریداران می باشد. لازم به توضیح است در قولنامه قید گردیده که سود مشارکت طبق بخشنامه می باشد. لطفا راهنمایی بفرمایید آیا دیر کرد بعهده خریدار می باشد. دوم اینکه سود مشارکت چی آیا ما باید یک میلیون و هشتصد پرداخت نمایییم.
باتشکر لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
با توجه به اینکه قولنامه و مفاد آن روشن نیست راهنمایی در این مورد کلی و بدون نتیجه خواهد بود
در صورت تمایل مدارک خود را برای بنده ارسال بفرمایید.

پرسشگر :

با سلام ممنون که درخواست بنده مطالعه فرمودید. قولنامه جهت اسحضار بیشتر ارسال می کنم فقط اگر اماکن دارد بفرمایید با توجه به اینکه فقط یه جمله داخل قولنامه آورده شده مبنی بر اینکه ( سود مشارکت طبق بخشنامه می باشد) آیا فروشنده می تواندادعای سود مشارکت نماید. و دوم اینکه مبنای محاسبه سود مشارکت از تاریخ بیع نامه می باشد یا از تاریخ تحویل واحد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خواهش میکنم
از آنجا که بخشنامه و مفاد آن برای بنده روشن نیست واقعاً اظهار نظر در این مورد غیر فنی خواهد بود.
آیا به این بخشنامه دسترسی دارید.
نحوه نوشتن عبارات در قرارداد می تواند برداشت ما را از داشتن تعهد یا نداشتن کامل نماید.