مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی و تقلب در فروش لوازم خانگی

سلام متاسفانه حدود ده روز پیش ما برای خرید جهیزیه به فروشگاهی مراجعه کردیم و چون سررشته ای نداشتیم و از قیمت ها آگاه نبودیم اجناسی که در حقیقت در بازار به آن ها برند فیک میگویند را بیش از دوبرابر قیمت آن هم به عنوان کالای با کیفیت به ما فروختند که اگر میدانستیم برند نیستند اصلا نمیخریدیم صرف نظر از این مسئله اگر ما بخواهیم حداقل برای گرانفروشی نسبت به قیمت همان کالاهای فیک در سازمان تعزیرات شکایت کنیم با توجه به این که در فاکتور مدل محصولات قید نشده و فقط مثلا نوشته اتو فلان برند یا صرفا آبمیوه گیری (مدل آن مشخص نشده) امکان رسیدن شکایت ما به نتیجه ای وجود دارد؟ و اگر دارد چه مقدار زمان میبرد و آیا وجهی به ما پرداخت میشود؟ باتوجه به این که جهیزیه است زمانش مهمه.و این که آیا اصلا کالای قاچاق قیمت مشخصی دارد از نظر سازمان تعزیرات؟و اگر دارد مبنای آن چیست؟(مثلا در شکواییه قیمت واقعی کالا را از چه منبعی ذکر کنم)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تعزیرات موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق اتحادیه، اتاق اصناف وتعزیرات قابل پیگیری ونتیجه است.
هم بابت گران فروشی، هم فروش کالای فیک و اگر قاچاق باشد از این باب هم قابل رسیدگی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اتحادیه مربوطه و اداره کل تعزیرات حکومتی شهر خویش تحت پیگیری قرار دهید.