مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار اول و حکم جلب

با سلام
من محکوم به پرداخت یه بدهی شدم و در جلسه اعسار هم شاهدان متاسفانه حضور پیدا نکردن ک رد اعسار اومد و الان طرف مقابل حکم جلب گرفته میخواستم ببینم الان میتونم دوباره اعسار بزنم و حکم جلب لغو کنم نکته دیگه اینکه مدت زیادی از رد اعسار اول گذشته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مجدد دا‌دخواست اعسار بدهید ولی حکم جلب لغو نمی شود اگر جلب شوید باید برید زندان تا حکم اعسار بیار اگر دادگاه با درخواست اعسار شما موافقت کند بعد از قطعیت حکم از زندان آزاد می شوید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در این خصوص، محدودیتی وجود نداشته و هر فردی که دادخواست اعسار او پذیرفته نشده یا پذیرفته شده، اما اکنون، به دلیل اوضاع بخصوصی، توان مالی اش، از زمان گذشته نیز، بدتر گردیده می تواند، مجددا اقدام به ثبت دادخواست اعسار مجدد کنند و از دادگاه، تقاضای صدور حکم بر اعسار یا تعدیل و کاهش اقساط محکوم به را داشته باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید مجدداً نسبت به ثبت دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به اقدام بنمائید لیکن توجه فرمائید که صرف ثبت دادخواست باعث لغو حکم جلب نخواهد شد و زمانی حکم جلب لغو خواهد شد که حکم اعسار شما صادر شود.