مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مواجهه حضوری با شاکی پرونده در جلسه داوری

قرار داداستیجاری قبل از موعد فسخ شده مالک چک صیانت تخلیه وپول ودیعه رو پس نداده وبرای چک ضمانت تخلیه مبلغ 1/000/000/000 تومان راارائه صادر شده تقاضا دارم خود شاکیان به جای وکیل در جلسه داوری حضور داشته باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید.
ممکن است داور به درخواست شما توجه نکند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه دارای ابهام است. شایسته است سؤال خویش را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف بیان دارید.