مشاوره حقوقی رایگان - اثبات و گرفتن حق

پدربزرگ من یک خانه کلنگی داشت و این خانه رو به صورت مشارکتی شروع به ساخت کرده در خرداد 96 و اینکه در آذر 95 سند صلحی که 3 دانگ از خانه به نام داییم و 3 دانگ دیگر به نام خالم زده شده و پدربزرگم در سال 95 ایشون 90 ساله بودن و بیماری الزایمری به نام دمانس داشته است در برگه فوت هم ذکر شده
و مادرم بعد از شک کردن به این موضوع به دفتر خونه رفتیم و گفت سند صلحی زده و اینکه دیگران میگویند که مفاد قرارداد چون شما درسته دخترش هستید ولی از اون اسناد زده شده به هیچ وجه مفاد قرار داد رو به کسی نمیگه مگر با دستور قضایی راهکار شما برای این کار چیه ؟ و اینکه دفتر خونه خیلی سعی در منحرف کردن و دست به سر کردن مارو داشت و شاهدان این معامله که پسر خاله های بنده بودند کلاهبرداری های متعددی در دادگاه پرونده دارن و اینکه ساختمان جدید در حال ساخت مردم میگفتن که دو تا از واحدا پیش فروش شدن میخواستم بدونم کاری میشه کرد ؟

پاسخ ها :

نادر قنبری

جناب آقای نادر قنبری :

سلام متاسفانه سوال شما خیلی نامفهومه ولی در حدی که متوجه شدم پاسخ می‌دهد
1- با توجه به تنظیم سند رسمی و وجود شهود بر احراز هویت پدربزرگ و اصل صحت و سلامت امضا کنندگان سند و نظر به فوت پدر بزرگتان که امکان معرفی به پزشکی قانونی را از بین برده لذا به نظر بنده شک شما قابل اثبات نیست ولی اگر دلایلی بر بیماری مرحوم قبل از فوت و تنظیم سند دارید می تونید حضورا مراجعه کنید تا بررسی کنم

پرسشگر :

در برگه فوت بیماری یعنی الزایمر وجود دارد و شاهد هایی هم که امضا کردند پرونده های متعدد در دادگاه دارند و حتی چندین بار به زندان رفته اند و برای ازاد شدن سند گذاشتن ازاد کردن ایا میشه کاری کرد؟

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام شما باید با طرح یک شکایت کیفری اونهارو مجبور کنی که مدارک خودشون رو کنن

مجید کریمی

مجید کریمی :

جزییات بیشتر میطلبد