مشاوره حقوقی رایگان - راه حل

با سلام
بنده از شخصی طلب کارم و حکم جلب رو دارم
میدانم در کدام خانه است و پنهان شده .. ولی متاسفانه بیرون نمی آید
چگونه می توان مشکل را حل نمود
خط موبایل هم دست پسرش می باشد و می گویند اگر یک سوم طلب را بخواهی و تمامی مدارک را پس بدهی پولت را می دهیم
کلاهبرداری در روز روشن

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
ضمن توصیه حضرتعالی به صلح و سازش ، باید عرض کنم چنانچه کلانتری محل تایید کند که متهم در آن خانه ی ادعایی شما مخفی شده است دادگاه حکم ورود به مخفیگاه را صادر میکند و می توانید با ورود به منزل جلب را اجرا کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

حکم ورودبه منزل ومخفیگاه بگیرید