مشاوره حقوقی رایگان - بارنامه

باسلام
راننده تریلی هستم درتاریخ1 /1401/5ازاردبیل بارهندوانه زدم برای مرزعراق چزابه قبل ازرسیدن به مقصدبارفروش کسی که قراربودبارروبهش تحویل بدیم تماس گرفتن وگفتندکه جهادکشاورزی صادرات هندوانه و...راممنوع اعلام کرده وباررابایدبه میدان تربارببرم گفتم اگرصاحب بارزنگ بزندمشکلی ندارم وبعداز20دقیقه صاحب بارتلفن زدن وگفتندمشکلی نداردوبخاطرزیادبودن هندوانه داخل میدان قیمت خیلی پایین بود.
وغرفه دارمیدان حق العمل کاری خودرابرداشت ومبلغی هم به مادادکه 7ت هم ازآن چیزی که صحبت کرده بودیم کمترشدوحتی این موضوع به صاحب باروباربری درمیان گزاشتم
وبعداز16ماه صاحب بارشکایت کرده ومن ازپیام های ابلاغیه که برایم آمده باخبرنبودم والان جلوحسابم بسته شده.
خداخیرتون بده یه راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همینها را به قاضی بگو و کسی که قرار بوده بهتر را تحویل بگیرد و حق العمل کار را به عنوان مطلع معرفی کن