مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام، چند وقت پیش برادرم در فضای مجازی اینستاگرام به منظور گرفتن خدمات جنسی از این اکانت اینستاگرام شماره تماس گرفته و بعد از طریق واتس آپ با ایشان چت کرده و مبلغ قابل توجهی جهت انجام ماساژ و خدمات جنسی پرداخت کرده و طرف دیگه جواب نداده و هیچ کاری هم انجام نشده و فقط مبلغ از طریق یک شماره کارت واریز شده.
میخواستم بدونم از طریق این شماره کارت و اسم صاحب حساب و شماره تلفن همراه امکان شکایت و پیگیری هست یا نه ؟؟ و اینکه برای برادر بنده مشکلی پیش نمیاد برای طرح شکایت که مثلا خودش هم کار خلاف انجام داده باشه یا نه ؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام میتوانید شکایت کنید اما بهتر است وکیل گرفته و فقط ماساژ را مطرح کنید