مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

باسلام. همسایه ما سر جای پارک به من سیلی زد و جلوی پلیس با لگد به ماشینم زد که باید ماشینم را از جلوی پارکینگشان بردارم. من هم شکایت کردم و حالا دادگاه به اتهام توهین او را فقط صد هزار تومان جریمه کرده است. چگونه می توانم به رای اعتراض و مجازاتش را بیشتر کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات توهین جزای نقدی یاشلاق است
اعتراض شما تاثیری نداردچراکه دادگاه تجدیدنظرنمی تواند حکم دادگاه بدوی راتشدیدکند

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
با اعتراض به رای دادگاه مجازات همسایه تان بیشتر نمیشود . دادگاه تجدیدنظر حق افزایش مجازات ندارد