مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

باسلام. من به جرم توهین به جریمه نقدی محکوم شدم. با توجه به نداشتن سوپیشینه میتوانم اعتراض کنم و ایا ممکن است دادگاه تجدیدنظر به خاطر اعتراض خودم حکم بدتری به من بدهد؟ البته از این می ترسم که شاکی برای مجازات کردن بیشتر من در مهلت مقرر اعتراض کند و اگر من اعتراض نکنم حکم بدتری به من بدهند که قطعی باشد.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

معمولا دادگاه تجدیدنظر میزان مجازات را افزایش نمی دهد مگر اینکه بخواهد عنوان مجرمانه را تغییر دهد.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر دادگاه تجدید نظر مجازات را تشدید نمیکنه