مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

باسلام. بنده به اتهام توهین به دادگاه (رسیدگی بدوی) رفتم. قاضی گفت شما جرمت محرز است و بدون حضور هیچ شاهدی و تنها با گفتن چند اسم که اینها شاهد هستند بنده را محکوم کرد. رای دادگاه هم در ثنا مبلغ صدهزار تومان جریمه است. 1-مگر میشود جلسه دادگاه بدون حضور شاهد های شاکی برگزار شود انهم شاهدهایی که وقتی قاضی اسمشان را گفت من هیچ کدامشان را نمی شناختم? 2- وقتی خواستم از دادگاه بیرون بیایم شاکی با تهدید گفت کاری میکنم که به اشد مجازات محکوم شوی. می خواستم بدانم اگر به حکم اعتراض کند می تواند حکم سنگین تری برایم ببرد? 3- اگر در مرحله تجدیدنظر حکم بدتری به من بدهند ایا می توانم اعتراض کنم? لازم به ذکر است که دعوای ما با ایشان به علت برنداشتن ماشین خود شاکی از جلوی پارکینگ منزل ما بود. و مقصر اصلی در واقع خود شاکی است. خواهش میکنم به بنده کمک کنید. این بار اولی بود که به دادگاه رفتم و حتی به خاطر اضطراب زیاد نتوانستم جلو قاضی از خود دفاعی بکنم.

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام مجازات در دادگاه تجدیدنظر ازاین مقداربیشترنخواهد شد.شماهم میبایست باعنوان ایجادمزاحمت ازطرف شکایت میکردیدو