مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تولید محصول

با سلام
شرکتی هستم که قرار است محصولی را برای یک شرکت دیگر بعنوان نمونه تولید نمایم و در صورت تایید تولید انبوه نمایم، چه توافقنامه ای بنویسم که شرکت مذکور بعد از دریافت نمونه و تایید نسبت به انعقاد قرارداد برای تولید انبوه اقدام نماید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از وکیل دادگستری کمک بگیرید اما خود نیز می‌توانید قراردادی تنظیم کنید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

حسب مورد قرارداد سرمایه گذاری یا مشارکت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چه قراردادی بنویسد و چگونه بنویسید تخصص وکلاست پیشنهاد میکنیم بدون وکیل متخصص به قرارداد ها و همچین وکیلی به توانایی مذاکره داشته باشد در جلسات مربوطه حاضر نشوید