مشاوره حقوقی رایگان - آیا ماده 765 در مورد ابطال معامله شامل موضوع پرونده ما میشود

با سلام احتراما یک واحد اپارتمان که به نام همسر من بود با یک واحد آپارتمان دیگر معاوضه کردیم که مقرر شد واحد جدید در قولنامه به نام من ثبت شود. طبق قرار ما سند را منتقل نمودیم ولی چون عوض معامله واحد پیش فروش بود بعد از پایان مهلت مقرر تحویل انجام نشد و پس از رسیدگی قضایی مشخص شد طبق گزارش اجرای احکام عوض وجود خارجی ندارد. و چون مدیر بنگاه را به جرم کلاهبرداری جلب نمودیم با پرداخت مبلغی ما رضایت دادیم و آزاد شد. اکنون فروشنده با افزودن نام خود به رضایت نامه مدعی شده که با او نیز صلح نموده ایم و در جلسه دادگاه که بابت ابطال معامله تشکیل شده بود از خود دفاع نمود. با توجه به توضیحات آیا ماده 765 که طبق ان اگر معامله اول ابطال شود صلح های بعدی نیز باطل است شامل پرونده ما میشود یا نه چون اولا عوض وجود نداشته و موجب ابطال میشود. دوما همسرم هیچ گونه صلحی با بنگاه و فروشنده نداشته و من فقط با بنگاه صلح کرده ام. خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله میتوانید تقاضتی ابطال معامله کنید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

باسلام بله از مجبات ابطال است