مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب زوجه

بنده نفقه معوق و حال همسرم را به حسابش واریز می کردم. که متاسفانه حسابش را مسدود کرد. در مورخه 26/10/1398 اظهارنامه درخواست شماره حساب بانکی را ارسال نمودم. الان حدود یک ماه است که از دادن شماره حساب استنکاف نموده. تکلیف بعدی بنده چیست؟ چه اقدامی انجام بدم؟ ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام به دادگاه دادخواست بدیم؟ و در خواست شماره حساب کنیم؟ منظور در پاسخ شما بزرگوار را نفهمیدم. بیشتر توضیح بفرما لطفا

یک وکیل

با شعبه صادر كننده راي نفقه هماهنگي داشته باشيد