مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بر اساس ترک انفاق

با سلام و خسته نباشید
من و همسرم در دوران عقد هستیم ایشان تمکین خاص داشتند، بعد از 1 سال از تاریخ عقد از من شکایت کیفری ترک انفاق و مطالبه نفقه حقوقی کرده و من هم شکایت تمکین کردم از تاریخ عقد هر ماه تقریبا مبلغی به عنوان نفقه به کارت ایشان واریز نموده ام ولی متاسفانه ایشان کارت بانکی را مسدود نمودن و مجدد از ایشان کارت بانکی جدید که از همان بانک مجددا صادر شده بود رو گرفتم و دوباره به کارت جدید پول واریز کردم و مجددا مسدود کردند در ادامه 2 بار به ایشان اظهارنامه دادم برای ارسال شماره کارت و 2 نفر از معتمدین محل را برای گرفتن نفقه به درب منزل پدر فرستادم در دادگاه نفقه مجددا اعلام آمادگی برای واریز نفقه نمودم ولی چون شکایت تمکین مطرح کرده بودم درخواست نفقه ایشان منوط به مشخص شدن تمکین گردید و در دادسرا دادیار محترم بخاطر اینکه همسرم اقرار کردند که کارت مسدود کردند برای اینجانب منع تعقیب صادر کردند ولی از معاونت دادسرا رد کردند و گفتند باید پول به حساب دادگستری واریز میکردم و الان باید به دادگاه کیفری بروم،
1- با مستنداتی که ایشان از گرفتن نفقه خودداری کردند در دادگاه کیفری میتوانم مجرم نبودنم را ثابت کنم؟
2-مسلما ایشان به دنبال امتیازات شکایت ترک انفاق یعنی تمکین نکردن و به دست آوردن حق طلاق هستند آیا می توانند حق طلاق بدست بیاورند؟ با پرداخت کامل نفقه از جانب من که هنوز دادگاه حقوقی تعیین نکردند نیز می توانند این حق را بدست آورند؟
3-با این شرایط که گفتم آیا برای من جرم زندان صادر می شود یا جزای نقدی و غیره؟
4-آیا یک زن با مسدود کردن حساب بانکی از عمد و استنکاف از دریافت نفقه می تواند هم حق طلاق بدست بیاورد هم دلیل بیاورد برای تمکین نکردن و هم شوهر را مجرم کند!!!!!؟؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

جناب سیدآقایی ممنونم از پاسخ تون ولی متوجه نشدم برای جواب کدام سوالم فرمودین خیر
ممنون میشم کامل تر توضیح دهید

مسدودی حساب زوجه برای واریز نفقه طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه نفقه ترک انفاق طلاق از طرف زن طلاق تمکین