مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بابت مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید حضور جنابعالی به حضور میرساند همسر بنده نزدیک به دو سال می‌باشد که بابت مهریه و نفقه حساب های بانکی بنده را مسدود کرده حتی حسابی که یارانه ام واریز میشه و چون هیچ درآمدی ندارم و باز خرید دانشگاه ازاد می‌باشم میخواستم لطف کنید بفرمایید چگونه میتوانم فقط همین یک حساب ام را از مسدودیت بیرون بیاورم؟در ضمن شایان ذکر است اپارتمانی که همسرم الان داخل اش سکونت دارند به نام بنده میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق شعبه که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید