مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق خاتمه کار

من 27 ماه برای شرکتی کار کرده ام،الان سه هفته است که گفته اند سر کار نروم چون کارفرمای اصلی مانع ادامه فعالیت من شده است،درین مدت دستمزد بیمه مطابق حقوق رد نشده و هیچگونه پاداش حق سنوات و مرخصی تعلق نگرفته است.ایا در شهرستان محل سکونت میتوانم شکایت کنم؟ چه حقوقی به من تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما اقدام به ثبت نام نموده و سپس از طریق اداره کار اقدام به پیگیری حقوق و مزایای دوران کارتان و شکایت علیه کارفرما نمایید