مشاوره حقوقی رایگان - صدور گزارش خلاف واقع و مسامحه در اعلام نظریه و عدول از بخشی موارد نظریه اولیه در نظریه تکمیلی

باسلام. کارشناسان پرونده ام تمام ماوقع را ذکر نکرده اند و گزارش خلاف واقع اعلام داشتند و درنظریه تکمیلی بعضی موارد نظریه اولیه خود را تغییر داده اند یا به بیانی دیگر از نظریه خودعدول نمودند.

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در صورتی که نظریه کارشناسی دارای ایراد (از نظر شما ) می باشد و یا بصورت کامل بیان نشده و درخواست نظریه تکمیلی نیز کارساز نگشته می توانید به نظریه مذکور اعتراض و درخواست ارجاع به هیئت کارشناسی را بنمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با همکار ارجمند موافقم