مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام ببخشید من بابات مهریه محکوم شدم به پرداخت هشت سکه پیش پرداخت که پرداختم کردم ولی مشکلم اینجاست که برام زدن تو‌تجدیدنظر هرده ماه یک سکه.... حالاباز حاضرم که هرده ماه یک سکه رو بدم. ولی رفتم پیش قاضی اجرای احکام که نامه بدن ببرم ادارمون که دیگه از حقوقم1/4کسر نشه ولی قاضی میگفت نه باید یک‌چهارمم بدی و هرده ماه یک سکه رو پرداخت کنی من باید‌چکارکنم؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

دوباره تعدیل بزنید و بخواهید که در مورد کسر حقوق هم نظر بده

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید براساس آنچه قاضی اجرای احکام نظر داده عمل کنید.
کسر از حقوق به همراه پرداخت سکه مانعی ندارد مگر اینکه توانایی پرداخت نداشته باشید که می توانید درخواست تعدیل بدهید اما ممکن است با درخواست تعدیل شما موافقت نشود.