مشاوره حقوقی رایگان - مشکل و اختلاف محاسبه تاخیر چک با مدیر اجرای احکام

سلام بنده برای دریافت اصل مبلغ چک و تاخیر و تادیه سال 99 دادخواست شکایت کردم .ولی سررسید چک سال 97بوده.الان مدیر اجرا شورای.‌..نامه به بانک داده.ولی خسارت چک را از سررسید چک حساب نمیکنه واز تنظیم دادخواست محاسبه میکنه.و جالب این که تا شهریور امسال حساب میکنه .و سه ماه هم از اینور کمتر میگه اخرین شاخصه همینه. ولی جای دیگه پرونده داشتیم تا این ماه حساب کرد.و هر چی میگم رای وحدت هم گفته از سررسید باید چک باید حساب بشه قبول نمیکنه.باید چیکار کنم .با مدیر اجرا مشکل داریم پیش کی بریم .مشکل با چه کسی .....راه حل.ممنون میشم

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید ببینید در رای چه آمده است و در صورت نیاز از قاضی صادر کننده حکم استفتا کنید و بخوت=اهید که اجرا به رییس نامه بزند و سوال کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به رئیس اجرای احکام مجتمع قضایی مراجعه کنید و این امر را گزارش دهید.