مشاوره حقوقی رایگان - قرض الحسنه مستاجر

سلام عرض ادب من یک پیش قرارداد اجاره در املاک تنظیم کرده ام و مبلغ پنج میلیون تومان به حساب من مستاجر واریز کرده است حالا مستاجر بهانه می‌گیرد باید فرنگی بگذارید و من هیچ قولی راجب این مورد نداده بودم لذا در حال حاضر مستاجر جهت فسخ تشریف نمیارند و پیش قرارداد دست ایشان نیست ولی املاک می‌گوید برای فسخ باید کمسیون آنها را بدهم این موضوع صحیح می باشد در قرارداد قید شده و می‌گوید پنج میلیون تومان را به املاک بدهم من چه باید بکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. کمیسیون درصورت فسخ هم طبق تعرفه اتحادیه املاک، به بنگاه تعلق میگیرد.

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

کمیسیون به محض انعقاد قرارداد به بنگاه تعلق میگیرد