مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کلید از زوجه

سلام وقت بخیر دیروز از شوهرم سوییچ ماشینو گرفتم جلو پلیس چون بنام من بود اونم کلیدامو گرف ،پارکینگ ،انباری،درب ورودی ،درب خونه
الان میخوام استرداد جهیزیه بزنم نمیتونم برم وسایلمو جم کنم باید چیکار کنم؟بعد یسوال دیگه اییم ک دارم چند روز مهلت دارم جهازمو جمع کنم؟چون کلید ندارم و الان خونه پدرو مادرمم وخونه خودم خیلی دوره ،باید چن شب یمونم ،نمیدونم چیکار کنم خیلی ضروریه لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست استرداد جهیزیه را از طریق دفترخدمات بهمراه تامین خواسته ثبت کنید. جهت اجرا وجمع آوری جهیزیه اگر زوج درب را باز نکند، به دستور دادگاه امکان تخریب قفل وجوددارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از دادگاه حکم استرداد جهیزیه بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دادخواست استرداد جهیزیه دهید