مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

بنده خودرو پراید مدل 89 دارم که آن را به نمایشگاه فروختم و مدت 35 روز وکالت فروش و تعویض پلاک به ایشان دادم و در حال حاضر نمایشگاه خودرو را به شخص ثالثی فروخته و متاسفانه فک پلاک انجام نشده ، آیا بنده می‌توانم مستقیماً به شخص ثالث وکالت تعویض پلاک بدهم یا خیر ؟
ممنون میشم بابت راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به عنوان مالک اصلی خودرو می‌توانید نسبت به اعطای وکالت اقدام نمائید اما بهتر است طبق مفاد قرارداد پیش بروید و خارج از قرارداد اقدامی ننمائید.