مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات اداری

یک مقام اداری آموزش و پرورش با سوء استفاده از مقام و موقعیت خود دستور غیرقانونی به کارمند خود داده در اثر عمل نکردن کارمند به دستور مافوق به تخلفات اداری کشیده و رای کسر از حقوق صادر شده است. آیا در دیوان عدالت اداری قابل طرح شکایت و پیگیری است؟ قانون مقدم است یا نظر مافوق اداری؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخ قانونی فرض سؤال شما مشمول ماده 96 قانون مدیریت خدمات کشوری خواهد بود . کارمندان دستگاههای اجرایی در صورت مواجهه با حکم یا امر غیرقانونی و خلاف مقررات اداری مقام ما فوق خود مکلفند کتباً مراتب مغایرت دستور یا حکم صادره را با قوانین و مقررات اداری به اطلاع مقام مافوق خود و آمر برسانند و در صورتیکه آمر کتباً اجرای دستور خود را به کارمند مزبور تأکید نمود ، کارمند مربوطه موظف به اجرای دستور مافوق خود خواهد بود و از این بابت مسئولیتی متوجه کارمند نخواهد بود و آمر پاسخگوی دستور صادره خواهد بود .