مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بائن و خلعی

با سلام و خسته نباشید
لطفا میشه طلاق بائن و خلعی رو خیلی روان توضیح بدین. گوگل سرچ کردم برداشتم این بود که یعنی هیچوقت دیگه نمیتونم با شوهرم ازدواج مجدد کنم خیلی ناراحتم که چرا نوشتن بائن و خلعی شاید بخوام رجوع کنم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

طلاق خلع یعنی کراهت زن به حدی بوده که شوهر حق رجوع نداره ولی در خصوص شما اگر بخواهید رجوع کنید مشکلی نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق باین یعنی درزمان عده شوهرنمی تواند به زن رجوع کند ولی بعداز پایان عده می توانید مجددا باایشان ازدواج کنید