مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

با سلام و احترام
بنده در طبقه آخر یک مجتمع هستم، هیات مدیره اقدام به تغییر کاربری بام و تبدیل آن به کاربری به اصلاح روف گاردن و گذاشتن 20 صندلی و بساط پخت و پز شده است. بنده همیشه مخالفت خودم رو به عنوان مالک اعلام کرده ام. خواستم در این خصوص راهنمایی بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیئت مدیره نمی تواند تصمیمی بگیرد مخالف قانون باشند و یا برای سایرین مزاحمت ایجاد نماید شما در این خصوص میتوانید شکایت نمایید و یا وکیل بگیرید و تامین دلیل انجام شود و سپس اقدامات قانونی انجام بپذیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بدون موافقت تمام مالکان تغییر کاربری و تصرف در مشاعات امکان ندارد

شما میتوانید شکایت نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرشمامخالف هستید می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا بررسی شود و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

میتوانید پیگیری کنید وجمع اوری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتی اگر یک نفر هم موافق نباشه هیئت مدیره که هیچی، رییس جمهور هم نمیتونه پشت بام را تعغیر کاربری بدهد شما اول به شهرداری اطلاع بده تا بیان جمعش کنن اگر نیامدن از مدیر و شهرداری شکایت کن

رشید عنایت تبار

جناب آقای رشید عنایت تبار :

با سلام و احترام
پشت بام جزو مشاعات بوده و بدون اجازه مالکین نباید تغییر کاربری صورت میگرفت
در اینصورت می توانید دادخواست رفع ممانعت یا مزاحمت از حق بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مشاعات هر تغییرباید با اجازه همه مالکین صورت گیرد تامین دلیل دهید و دادخواست اعاده به وضع سابق

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با رضایت تمام مالکان باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از شهرداري استعلام فرماييد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این اقدام تصرف در مشاعات است و اگر بدون رضایت کلیه مالکین باشد غیر قانونی است می توانید علیه هیات مدیره اقدام قانونی کنید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری