مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام
اگر من ملک همسرم را توقیف کنم و اون قبلا با علم اینکه شاید من مهریه ام را‌ بزارم اجرا ملکش رو به صورت قولنامه ای یا وکالتی واگذار کرده باشه با اینکه سند بنامشه هنوز ، مهر بنده به چه صورت میشه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.شما بابت مهریه توقیف کنید.خریدار بعنوان معترض درخواست رفع توقیف می نماید ودادگاه رسیدگی می کند.اگرواقعا قبل اقدام شما,ملک راخریده دادگاه حکم به رفع توقیف ملک راصادر والا درخواستش رد وملک بعدقطعی شدن حکم شما.فروخته می شود.